duminică, 14 octombrie 2012

Taken 2 - Teroare in Istanbul online subtitrat

 Pe 5 octombrie a fost lansat filmul Taken 2 - Teroare in Istanbul, un film care sper ca o sa imi placa pentru ca il vad in seara asta.Sper sa fie la fel de tare ca si primul, daca nu si mai tare ca primul adica decat Taken - Teroare in Paris in care fiica lui Bryan Mills, un fost agent secret al C.I.A, este rapita in timp ce era in vacanta cu o prietena in Paris.

Bryan Mills,interpretat de Liam Neeson, ajunge in Paris si cu ajutorul unui prieten identifica gruparea ce a rapit-o pe fiica lui si trebuie sa treaca prin multe locuri pentru a ajunge la locul unde e fiica sa si la principalii vinovati. In final acesta ajunge pe vasul celui care a cumparat-o pe fiica lui si o elibereaza pe aceasta.

In al doilea film acesta se afla in vacanta cu familia lui in Istanbul, iar unul dintre capii gruparii ce a rapit-o pe fiica lui Bryan doreste sa se razbune pe acesta omorandu-l pentru ca el in primul film i-a ucis un frate si o ruda pana a ajunge la fiica sa. Sotia lui Bryan este rapita,de asemenea si Bryan, iar fiica sa Maggie ramane libera si primeste de la tatal ei misiunea de a-i elibera din mainile celor ce i-au rapit.

Daca doriti sa urmariti filmul aveti mai jos video-ul cu tot cu subtitrare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Divide et impera! | Theme by BloggerThemes & simplywp | Sponsored by BB Blogging