duminică, 14 octombrie 2012

Parerea mea despre seria de jocuri fifa

M-am gandit sa particip si eu la campania organizata de BlogAwards in colaborare cu cei de la GamesLine, in care sunt provocati bloggeri sa scrie despre seria FIFA si pot castiga un joc original FIFA 13 pentru PC.

Parerea mea despre seria de jocuri fifa este una foarte buna.De ce spun asta? Pentru ca eu de cand a aparut FIFA 2007 si pana in ziua de astazi inca mai joc acest joc, chiar daca e vechi de 5 ani. Chiar daca sunt unele BUG-uri care ma mai enerveaza, ele apar foarte rar, ultima oara cand am dat de un bug a fost acum 4 luni si a s-a rezolvat repede.

Eu ma joc cu prietenii si colegii FIFA 07 atunci cand ne plictisim pentru ca ne place fotbalul,dar mai ales seria de jocuri FIFA.

Pana acum am jucat si alte serii ale celor de la FIFA, cum ar fi si FIFA 08,FIFA 10,FIFA 11,FIFA 12 si zilele trecute am jucat si FIFA 13 la un prieten care are calculatorul mai performant decat al meu.Dintre jocurile FIFA imi place foarte mult si inca il mai joc din cand in cand, criticatul FIFA 2012. Nu stiu de ce microbistilor nu le place acest joc sau de ce spun ca i-a dezamagit! Eu nu vad nimic rau in acest joc din toate punctele de vedere, pornind de la grafica si pana la driblinguri.

Grafica este una exceptionala, ea a evoluat foarte mult de la an la an, chiar stau in unele momente si ma gandesc cum va fi FIFA 2015,ce grafica va avea,cat de clari vor fi jucatorii,cat de reale vor fi miscarile daca deja cei ce au creat fifa au ajuns asa de departe cu realizarea fotbalistilor,terenului si felul in care comenteaza comentatorii.

Driblingurile m-au lasat fara cuvinte,multe dintre ele nici nu le stiam si cred ca sunt foarte,foarte multe driblinguri de care inca nu stiu dar le voi descoperi in timp:).Multi spun ca cele mai multe scheme se fac de pe Joystick, insa sunt destule scheme care se fac si de pe tastatura, numai sa stii ce taste combini si cum!

Comentatorii sunt exceptionali,comenteaza foarte clar fiecare faza,fiecare pasa data si primita,fiecare sut si fiecare gol dat.Am vazut ca se poate pune si in romana sa comenteze,ceea ce este foarte bine pentru noi romanii ca am devenit mai importanti si pe plan international!

Manager mode-ul evolueaza de la un an la altul tot mai mult.Am observat la FIFA 13 ca de cand Paris san Germain si-a schimbat patronul, bugetul a crescut considerabil fata de cel ce era la FIFA 12. Acesta este doar un exemplu dintre multe altele.

Asadar va recomanda si voua acest joc sa il cumparati cat de curand puteti si va permiteti! Un prieten de-al meu a cumparat acest joc de pe un magazin online pe care apar jocuri noi zilnic, acel magazin online fiind GamesLine.Ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Divide et impera! | Theme by BloggerThemes & simplywp | Sponsored by BB Blogging