duminică, 14 octombrie 2012

Un nou magazin GSM

Vreau sa va anunt cu mandrie ca zilele acestea s-a deschis un nou magazin de telefoane GSM, mai precis magazinul GSMRoShop. Acest nou magazin face parte din brandul GSMRo care ofera informatii de aproximativ doi ani despre telefoane mobile,aplicatii software,accesorii GSM si tot ce tine de telefoane mobile.

Din data de 1 septembrie 2012,site-ul GSMRo a fost preluat de o agentie de vanzari cu o experienta de 13 ani in acest domeniu si a deschis noul magazin magazin online telefoane mobile.

De ce apreciez eu acest magazin si nu altul? Pentru ca daca stam sa ne gandim piata vanzarilor telefoanelor mobile din Romania este in acest moment foarte ocupata si aglomerata,nemaifiind loc decat pentru firme care stiu sa isi respecte si sa pretuiasca clientii.

Echipa GSMRoShop va ofera variante simple foarte ieftine si in acelasi timp foarte usoare de retur si ofera o experienta de cumparare online a accesoriilor GSM online de neuitat.

Despre preturi pot spune numai ca majoritatea lor produselor au un pret sub pretul mediu a accesoriilor GSM de pe piata! Sunt foarte impresionat de faptul ca cei de la magazin online gsm doresc sa aduca vanzarea produselor online cat mai aproape de vanzarea produselor in mediul offline, adica sunt mereu pregatite niste persoane care sa ofere informatii despre un anumit produs si sa ajute clientul in a face alegerea care i se potriveste lui cel mai bine, la fel ca intr-un magazin fizic.

Produsul care mi-a atras atentia de pe acest magazin online este :

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7310


Citat de pe GSMRo : 

În concluzie, dacă un client ne dă şansa să-i oferim o singură dată produsele şi serviciile GSMRoShop.ro, cu siguranţă va avea o impresie plăcută şi ne va alege pe noi, adică va alege inteligent, exact aşa cum spune şi noul slogan GSMRo.
 Particip la campania organizata de BlogAwards.Ro!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Divide et impera! | Theme by BloggerThemes & simplywp | Sponsored by BB Blogging